dinsdag 24 augustus 2010

Wat?! Het is al weer bijna eind augustus!!!

Hoezo de tijd gaat snel? Het vliegt! Het is echt hoogtijd om weer het e.e.a. te melden.


Op dit moment zit ik in een hele spannende fase... zondag a.s. komt een jonge dame voor de vierde keer naar Mister T. Ja de vierde keer! Ik wil het zeker weten (en zij ook gelukkig) en hem met een gerust gevoel naar zijn nieuwe eigenaar kunnen brengen. Ze is een jonge dame die ook met paarden omgaat volgens het Parelli NH programma. Dit was voor mij toch wel één van de voorwaarden. De eerste twee keer dat ze met Mister T had gespeeld had ik er totaal geen gevoel bij en had ik er eigenlijk geen vertrouwen in, maar vond dat ik het wel een goed kans moest geven en heb nog een keer met haar afgesproken om het zeker te weten. Die derde keer heeft ze me totaal verrast. Het werd me toen duidelijk dat ze heel graag wil leren en een comitment heeft naar Mister T. Ze heeft in de gaten gekregen dat Mister T haar veel kan leren en staat hier helemaal voor open. Zondag 29 augustus komt ze voor de vierde keer. Spannend en heel moeilijk tegelijkertijd. Dit afscheid gaat het moeilijkste van alles worden! Hoe kan het ook als je hem ziet. Wat een prachtig dier!!!





Met de verkoop van mijn huis is het ook spannend. Vorige week is er een persoon voor de tweede keer komen kijken en had een aankoopmakelaar bij. Tot nu toe nog niets terug gehoord. Dus dat wordt er op of er onder. Zodra ik meer weet zal ik het melden... kan jullie duimen wel gebruiken!


Wat heel leuk is om te melden is dat twee dagen na mijn vorige post er een hele leuke en bijzondere ontmoeting plaats heeft gevonden. Welliswaar via internet, maar ach de wereld is zo groot niet meer hierdoor. Na de nodige mailberichten met een wel hele leuke, stoere Australische man besloot cupido met pijltjes te gaan schieten.

Gelukkig hebben we er allebei 1 ontvangen van dit kleine ventje en is er hierdoor iets heel moois opgebloeid tussen Rob en mij. Ja, hij heet Rob en woont op dit moment in Canberra. Wat ik gemerkt heb is dat, gezien we nog niet traditioneel kunnen daten, je veel eerder over belangrijke onderwerpen gaat praten. Onderwerpen die je normaal pas veel later zal bespreken. Hierdoor leer je elkaar veel sneller en op een heel ander niveau kennen. Er is een ongelooflijke klikt, we delen veel interesses, begrijpen direct waar de ander het over heeft. Er zijn gelukkig ook verschillen en tot wat we nu toe van elkaar ontdekt hebben, zijn dit aanvullingen op elkaar. We zijn beiden heel benieuwd naar de life versie van elkaar, want we hebben elkaar uiteraard nog niet in het echt ontmoet! Ach ja ik weet het, ik doe soms dingen niet altijd op de 'normale' manier. So what!


(foto van Rob; geconcenteerd een foto van zichzelf aan het maken ~:D)