maandag 14 december 2009

Crossroads

Tja, en daar sta je dan...... je relatie teneinde, terug in je eigen huisje en tijd nemen om alles weer op een rijtje te zetten...... en dan?

Dan komen de grote vragen; 'Welke pad ga ik nu inslaan?' - 'wat wil ik nu echt met mijn leven gaan doen?' - 'wat zijn mijn dromen en ga ik die waarmaken, of blijven het dromen?' Om die allemaal beantwoord te krijgen ben ik vanaf mijn jeugd m'n leven gaan doorlopen, wat is er allemaal gebeurd?... Duidelijk werd voor mij dat ik mezelf eigenlijk nooit thuis heb gevoeld hier in Nederland. Ik ben nooit lang honkvast geweest en ben ook heel vaak verhuist. Onrust heeft als een rode draad door mijn leven gelopen. Mijn tijd in Huijbergen was een zalige tijd...ik hoefde maar 150m de straat uit te lopen en ik liep in het bos. Ik heb daar wat km's gemaakt, te voet, op de mountainbike en te paard. Daar kwam ik tot rust... natuur en ruimte... nog zo'n lang rood lintje in mijn leven. Ik had nog zo veel meer puzzelstukjes liggen maar kreeg ze maar niet aansluitend gelegd. Todat mijn lieve zus Anita tegen me zei dat ze nooit had begrepen waarom ik niet terug naar Australiƫ was gegaan. Ik hoorde volgens haar daar gewoon thuis. Met die woorden in mijn hoofd vielen een week later alle puzzelstukjes in elkaar. Een geweldig gevoel! Man wat voelde ik mezelf ineens happy! Dat is waarom alles wat er tot nu toe in mijn leven zo was gegaan, waarom ik belangrijke beslissingen op deze manier had genomen, dingen had gedaan zoals ik ze wilde doen. Als persoon ben ik nu zo ver om deze stap alleen te kunnen nemen. Zelfvertrouwen en innerlijke kracht nemen met de dag toe. Er is voor mij geen weg meer terug. Ik kan hier niet meer blijven. Krijg hier zelfs mijn gedachten niet meer naar toe.

Uiteraard gaat deze beslissing ook samen met verdriet, want ik laat ook heel wat achter. Maar bij een nieuw leven hoor ook een afsluiting van het oude. Dit hoort er ook bij hoe moeilijk het ook gaat worden. Sorry, maar heb al wel een start gemaakt met "dit is de laatste keer dat ik dit zal doen, de laatste keer dat ik.. enz." Niet altijd leuk voor mensen die hier bij betrokken zijn, maar ik kan niet anders. Al mijn emoties betreffende deze afsluiting zullen een plaats moeten krijgen. Dit is een onderdeel van de verwerking.

Via deze site zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van alle up & downs en voorbereidingen. Ook wanneer ik down under ben zullen al mijn avonturen hier geplaatst worden. Dus vindt je het leuk om te weten hoe het met mij en Reava gaat (ja mijn hondenmaatje gaat mee!) dan kun je dat hier volgen.

Groetjes,
Kathren